Kom forsigtigt med forslag til bryllupsunderholdning

21 November 2019 Anders Lundtang Hansen

editorial

Mange brudepar vil jo gerne sørge for, at deres bryllup kommer til at være lige efter hans og hendes præferencer, så derfor tænker man jo ikke lige over, at man kan spørge andre til hjælp, for så bliver det jo pludselig nogle andres bryllup og ikke ens eget.

Men nogle gange glemmer man jo, at ens nære venner og familie måske kan se en bedre udefra, så de kan komme med nogle passende bud til en omkring, hvordan brylluppet skal være.

Det behøver jo måske ikke være til det helt personlige såsom ringene og invitationerne, men man kan jo forhøre sig, hvad de har af forslag til underholdning til bryllup, som man tror, vil passe til både ældre og yngre – og som passer til ens budget.

Her skal man så også lige huske på, at selvom man måske er vild med bryllupper, så skal man være varsom med ikke at kapre brylluppet fra de andre og komme med endnu flere forslag, end hvad man er blevet spurgt om.

Desuden skal man heller ikke blive fornærmet, hvis ens forslag ikke bliver brugt eller benyttet, for selvom man måske tænker på det personligt, så er det jo ikke lige så personligt som for dem, der gerne vil have deres bryllup for sig selv og efter deres ønske.

Men man kan jo aflaste dem ved at gøre dem en tjeneste og undersøge nærmere efter, hvad der findes af bryllupsunderholdning, hvad priserne er på det, og om det overhovedet er til at booke.

Sådan hjælper man brudeparret, så de ikke også skal bruge for meget tid på alle aspekter, men selvfølgelig tager man ikke en beslutning på deres vegne.

Man vender jo lige de forskellige forslag, man er kommet frem til, sammen med dem, og så kan de tage den endelige beslutning – eller bede en om at lede videre.

More articles