Køb tilbehør til cyklen ved Danishbike.dk

12 October 2020 Anne-Mette Hansen

editorial

Der findes utrolig meget udstyr, til dig der holder af at cykle. Selve cyklen er blot én ting. Men du skal også have et væld af andet udstyr, for at kunne holde din interesse vedlige.

Det er alt fra cykeltøj, pulsbælter og cykelcomputer til det mere tekniske udstyr monteret på selve cykel – lygter, gear, støddæmpning – og meget andet. 

5 musts til din cykel

Hvad skal en optimal cykel have? Der findes så meget udstyr, som gør din cykeltur mere behagelig. Men hvad er egentlig de 5 vigtigste ting lige i tiden?

1. Cykelcomputer/GPS – det er virkelig oplagt at få dig en smart cykelcomputer, evt. med GPS funktion. Så du kan kortlægge dine ruter og finde ud af, hvor du har cyklet, hvor hurtigt osv. 

2. Optimalt cykeltøj – hvis du vil bruge cyklen til træning og cykle i godt tempo og lange ture, så er du nødt til at investere i cykeltøj, der giver dig god komfort på hele turen.

3. Drikkedunk – denne er næsten ikke til at undvære. Det er rart at kunne få lidt at drikke under cykelturen. Du også få mange smarte drikkedunksstativer, der er lige til at montere på cyklen.

4. Lygter – er altid vigtige, når du gerne vil cykle hele året rundt. Så du kan lyse skov såvel som vej op og blive set af bilister.

5. Pulsmåler – hvis du er meget dedikeret til din cykeltræning, så er det fedt at kunne måle din udvikling og analysere data fra dine ture.

Og dertil kommer selvfølgelig alt det tekniske udstyr. Til dig der elsker at “pimpe” cyklen med fede detaljer, der gør cykeltræningen til en leg. 

Opdag et væld af cykeludstyr hos Danish Bike

Denne webshop booster af udstyr til cyklen. Der er nærmest ikke dét, de ikke har. Gå på opdagelse hos Danishbike.dk – og se om du kan finde lige det cykeludstyr, du har brug for. 

More articles