Kan du reelt lave god reparation af parabol?

17 maj 2020 Anders Lundtang Hansen

editorial

En fiksning af en parabol kommer jo nok an på flere ting, hvis man lige skal inddele det lidt.

Godt nok har mange mennesker nu om dage trådløst net, som de bruger til at streame TV og film med, eller også bruger de kabler under jorden eller en gammeldags antenne til den slags, hvis signalet stadig kan fange noget der.

Men paraboler er nok et kendt symbol på, at man her har at gøre med en husstand, der kan tage lidt flere kanaler, end hvad man hidtil da havde været vant til – men omvendt er den også ved at blive udfaset til fordel for trådløst signal.

Dette trådløse signal bliver mere og mere stabilt og hurtigere, at man slipper for at skulle opsætte, fæstne og fikse sådan en nogle fysiske enheder.

Den slags kan man få professionelle til at gøre for en såsom https://jsjteknik.dk/ , hvis man stadig insisterer på at have en parabol, men indtil videre lader den stadig til at være det sikre valg for mange mennesker.

Den slags kræver jo forståelser for, hvor det er bedst at sætte den op henne, og hvor man kan være sikker på, at den fanger et signal fra en satellit bedst muligt – og den slags sker ofte højt oppe i luften, hvorfor det kan blive en farlig affære, hvis man ikke har forstand på, hvad man laver.

Men det er netop smart at have den hængende højt oppe, for så undgå man, at signaler ryger, hvis der folk forbi parabolen, selvom man da stadig kan risikere, at en fugl sætter sig på parabolen eller tæt på, så den forstyrrer signalet.

Dog kender du måske nok det med, at signalet kan ryge en del, så man tror, man selv skal hen at rette parabolen til, som man plejede at gøre med antenne, men den slags skal man helst lade signalsøgeren om at gøre for en, og hvis det er helt galt, så før man få teknikeren til at komme at se på den.

Flere Nyheder