Kan du få ændret lidt på din afbudsrejse?

05 juli 2021 Anders Lundtang Hansen
Kan du få ændret lidt på din afbudsrejse?

Du er helt med på blandt andet efter at have læst lidt inde på rejsetilbud.dk, at der er en grund til, at afbudsrejser er så billige: Det er udbyderne, der stiller betingelserne for rejsen til dig, så det er begrænset, hvad du selv kan bestemme over rejsen ud og hjem – eller måske bare den ene vej, hvis det er en envejsrejse.

Eller faktisk er det jo dem, som der har afmeldt deres rejse, som har stillet betingelserne for dig, for det er deres rejsebetingelser, som du overtager rejsen under, og det kan du sådan set godt helt leve med.

Så da du finder din næste gode afbudsrejse, så klager du på ingen måde, da du kan se, hvor mange penge du kan spare på den afbudsrejse.

Dog er der lige et par enkelte ting, du godt vil have ændret, hvis det er muligt.

Kan du få gjort noget bestemt ved den afbudsrejse?

Her kommer det helt an på, hvad det er, som du gerne vil have ændret, for hvis det drejer sig om afgangstidspunktet og hjemrejsetidspunktet, så skal du nok ikke regne med det.

Så bliver du nødt til at se på en anden afbudsrejse for at få det til at passe sammen, og ellers skal du måske supplere med en almindelig rejse for at få det tilpasset.

Dog kan det jo være et ønske om noget bagage, man gerne vil have med, nogle forhold ved sædet, hvis man er handicappet eller andre forhold, der gør sig gældende for dig som person.

Vi kan ikke garantere, at den slags ting eller andre kan ændres, men man kan jo altid forhøre sig, for der er jo forskel på nødvendige ændringer til dig som person og så ændringer, der bare gør rejsen mere behagelig.

Man kan jo altid få et nej, så det er bare med at spørge.

Flere Nyheder