Integrer den nyeste software i din virksomhed

26 July 2020 Signe Hansen

editorial

SAP har leveret en ny generation af ERP-platforme, der garanteret vil lette processerne i din virksomhed, uanset om du beskæftiger dig med økonomi, logistik eller en anden form for planlægning. Platformen hedder sap hana og er en stor og stærk database, der simplificerer datastrukturerne og gør ethvert arbejde nemmere.

Der er utrolig mange fordele ved at integrere sap hana i din virksomhed. Softwaren giver mulighed for at lave analyser i realtid på transaktionsdata, der er live. Det foregår gennem datamodeller og rapporter, der er baseret på SAP’s egne services. Det betyder, at systemet fungerer uden, at din virksomhed behøver at skulle ty til en masse eksterne licenser og installationer af software.   

Hos Accuro kan du komme i kontakt med en lang række sap hana konsulenter, der hver er klar til at leverer venlig og professionel hjælp til netop det, som din virksomhed har brug for. Ved at benytte en af de kompetente konsulenter får du mulighed for at integrere den nye software hurtigt og effektivt i din virksomhed, så du kan komme i gang med arbejdet allerede i morgen.

Accuro har formidlet kontakt mellem konsulenter og virksomheder som Topdanmark, Ørsted, Vestas og Nordea, og de er derfor pålidelige og dygtige til det de leverer. De er et af de største firmaer i Norden, og grundlæggeren af firmaet har 22 års erfaring som konsulent selv, hvilket sikrer en høj kvalitet og er din sikkerhed for, at du får hvad de behøver.  

Accuros konsulenter er freelance og derfor de bedste inden for deres område, og det er uanset om det handler om funktionelle SAP-konsulenter, tekniske SAP-konsulenter, projektledere eller testkonsulenter. Står du ikke og mangler nødvendigvis en konsulent, men blot ønsker at høre mere om den nye sap hana software, så er du også velkommen til at blot tage kontakt til Accuro, så giver de dig et fint overblik over deres ydelser.

More articles