Ingefærshot med citron og honning

21 March 2017 admin

editorial

Ingefærshot med citron og honning er en fantastisk juiceopskrift til shots, som giver dit immunforsvar et stort boost. Der er masser af gode grunde til at spise ingefær. Her er nogle af grundene til, at det er sundt at lave ingefærshots:

1. Ingefær i din kost er godt for din mave og dit tarmsystem. Hvis du generelt døjer med mavebesvær, vil ingefær have en lindrende effekt på for eksempel oppustet mave og diarré. Ingefær er altså et vidundermiddel for maven. 

2. Du får opbygget et stærkere immunforsvar, hvis du jævnligt indtager ingefær. Planten er nemlig rig på magnesium, zink og krom, som reducerer risikoen for feber grundet en bedre blodcirkulation. 

3. Ingefærens anti-inflammatoriske egenskaber er med til at reducere smerte og inflammation. De aktive stoffer i ingefær er lige så effektive som smertestillende, og du kan altså ty til ingefær, hvis du har menstruationssmerter, ledsmerter, hovedpine, rygsmerter og lignende. 

4. Hvis du gerne vil tabe dig, er der god grund til at implementere ingefær i din kost. Ingefær giver nemlig en god mæthedsfornemmelse, som sikrer, at du ikke får lyst til at snacke usunde madvarer i løbet af dagen, og at du kun spiser dét, du reelt har brug for, til dine måltider. Ingefær er kaloriefattig, forøger fedtforbrændingen og stofskiftet. 

5. Deusden mener man, at ingefærroden kan medvirke til at forhindre kræft grundet det store indhold af antioxidanter. Ingefær kan bremse væksten af visse former for kræftceller, viser en undersøgelse. Derfor er det en rigtig god idé at tilføje ingefær til dine juiceshots. 

 

Ingefær er et vidundermiddel, men også citron har mange sundhedsmæssige fordele. Desuden går citron og ingefær hånd i hånd smagsmæssigt.  Hvis du samtidig tilsætter en smule honning, som også har en bakteriedræbende effekt og giver en dejlig sødme, har du lavet et sundt ingefærshot med masser af smag – en fantastisk og sund måde at starte dagen.

More articles