Hvornår man(d) skal gå til en frisør eller en barber?

Det bedste valg er en frisør, hvis du er på udkig efter en kort traditionel stil. frisøren Barbers vil spørge dig, hvordan du vil have dit hår klippet og gøre præcis det du beder om, normalt uden al for meget feedback. De fleste frisører er billigere end stylister, så du kan spare lidt penge på at gå til en god frisør, hvis det er en prioritet for dig. Når du bliver klippe hos en frisør, kan du få noget simpelt og enkelt, der er let at vedligeholde og som ikke kræver en hel masse styling produkter. Du kan også vælge en anden type frisør – for eksempel en stylist – som måske er lidt dyrere og som gerne vil give dig en masse gode råd om hvilke produkter der passer til lige netop dine behov.

Stylister har generelt mere erfaring med at klippe og style længere hår, og det samme hvis du vil have farvet håret. Der er mange barbere der ikke farver hår, så du får sandsynligvis bedre resultater fra en stylist, der er mere vidende. Hvis du vil have en mere trendy frisure, er en stylist som regel mere opmærksom på aktuelle trends end en barber. Hvis du ønsker en helt ny stil, kan en stylist komme med forslag til en stil, der vil passe rigtig godt til dig.

Du finder også en række produkter i en salon, som du ikke finder i en barbershop, og din stylist kan foreslå den rigtige til dig, og hvordan du bruger den.

At finde det rigtige sted

For at vælge et passende sted, kan du starte med at finde en gut der har den stil, du leder efter, og spørge ham, hvor han fik håret klippet; det er den bedste måde at finde et sted at få en god herreklipning. Hvis du vil have et herreklip på Østerbro, kan du sagtens finde en moderne barbershop eller herresalon, der blander traditionel barbering med moderne stil.