Hvornår har man brug for sexlegetøj?

24 July 2018 Anders Lundtang Hansen

editorial

Er der behov for sexlegetøj i dit romantiske kærlighedsliv med en partner eller som singleperson, der veksler mellem diverse partnere afhængig af lyst?

For nogle mennesker bliver indlemmelsen af sexlegetøj forbundet med en opfattelse af, at sexakten har mistet sin glød. Andre har den opfattelse, at sexlegetøj kun er for “mærkelige” mennesker, der har nogle syrede sexfantasier, eller af personer, der har svært ved at opnå tilfredsstillelse uden ekstra-remedier.

Begge dele er dog en fejlagtig opfattelse, og vi kan prøve at lave et par sammenligninger for at påvise, hvor ganske almindeligt det er at have sexlegetøj med i sexlivet.

Hvis man vil lave et festmåltid, så nøjes man jo ikke kun med en velkomstdrink. Hvis man vil holde en stor musikfestival, så hyrer man sjældent kun et enkelt band. Hvis du vil være have en stor butik, så duer det ikke at have for få varer.

Det skal lige understreges med det samme, at sex kan være lige så fantastisk, om man benytter sexlegetøj eller ej. At supplere sextilværelsen med relevante remedier skal ses som en måde til at berige ens sexliv.

Desværre lever vi stadig i en verden, hvor det er tabubelagt at snakke om sexlivets nærmere detaljer. Specielt mænd har svært ved at tale om sex og hvordan, de oplever større tilfredshed også fordi, de tror, at sexlegetøj er forbeholdt kvinder, men det er også en forkert opfattelse, for det handler formentlig om, at kvinder er bedre til at udtrykke deres seksuelle behov, mens mænd tror, at deres sexliv er meget 1:1 og er en gentagende proces, der ikke forandrer sig.

Men alle køn, uanset seksuel orientering, kan få en meget mere berigende oplevelse at få udforsket deres sexliv og behov ved at inddrage sexlegetøj i deres liv.

Det er egentlig utroligt, at vi snakker så lidt om sexlegetøj, så vær med til at nedbryde tabuet og prøv dig frem med forskelligt sexlegetøj!

More articles