Hvornår har et barn brug for børnemassage?

26 February 2021 Astrid Pedersen

editorial

Mange voksne tror fejlagtigt, at stress og uro i kroppen samt smertefulde spændinger og myoser i muskler er noget, der hører voksenlivet til. Men selv helt små børn kan faktisk døje med disse lidelser i det daglige.

Da børn ikke har en begrebsverden som er stor nok til at kunne udtrykke disse smerter gennem sproget vil de komme til fysisk udtryk i stedet. Du oplever måske at dit barn har en rastløs og urolig adfærd, måske med et forstyrret søvnmønster og mange raseri anfald. Dette kan faktisk skyldes ubalance i kroppen – og denne kan afhjælpes med en skånsom, dog effektiv, børnemassage.

Hvordan foregår børnemassage?

Når et lille barn skal masseres er det meget vigtigt at barnet føler sig trygt og sikkert. Derfor gør Charlotte Birch Christensen fra Harmoni & Balance meget ud af at skabe en rolig og stabil atmosfære som kan udgøre trygge rammer gennem hele massagen.

Charlotte Birch Christensen har mange års erfaring med behandling af børn og har en virkelig god føling med barnets behov. Hvis barnet føler sig ubehageligt til mode forud for massagen vil Charlotte Birch Christensen sørge for at tage den nødvendige tid til at give barnet en god og positiv oplevelse af massagen.

Som udøver af børnemassage er man nødt til at være i besiddelse af en vis pædagogisk sans samt en evne til indlevelse i barnets følelser. Især de helt små børn har endnu ikke sproget til at udtrykke hvor de har smerter – eller hvornår de føler at deres grænser bliver overskredet. Derfor er det nødvendigt med en massør som har indsigt i barnets verden og er følsom over for dets signaler. Og sådan en massør finder du i Charlotte Birch Christensen fra Harmoni & Balance.

Du kan, med andre ord, trygt overlade dit barn i hænderne på Charlotte Birch Christensen. Bestil tid til børnemassage hos Harmoni & Balance på harmoni-balance.dk.

More articles