Hvorfor bør jeg eje en boremaskine?

19 juli 2020 Astrid Pedersen

editorial

En hver husstand bør være i besiddelse af en boremaskine i høj kvalitet. En boremaskine er tit nødvendig når det handler om at fikse opgaver i hjemmet. Det er temmelig irriterende altid at skulle ud og låne en boremaskine hos naboen eller hos familie og venner hver eneste gang der skal sættes en hylde op på væggen eller ophænges et billede.

Med en god boremaskine – eventuelt en kombineret bore og skrue maskine – kan du nemt og hurtigt fikse den slags småting selv. Og så er det faktisk muligt at erhverve sig en boremaskine formedelst et beløb som ikke vælter dit budget.

Hvilken boremaskine skal jeg vælge?

Det er selvfølgelig ikke altid nødvendigt at gå ud og anskaffe en stor professionel slag boremaskine hvis du bor i et ganske almindeligt hus eller i en ditto lejlighed. Du skal dog være opmærksom på hvilke vægge der findes i din bolig. Beton vægge kræver lidt mere end murstens vægge, trævægge eller slagge vægge. Og så skal du selvfølgelig vide om du har tænkt dig at bruge din boremaskine til andet end vægge, for eksempel metal plader eller lignende.

En god all round boremaskine til diverse opgaver i boligen er den kompakte Bosch akku boremaskine GSR 18V-110C SOLO. Denne fine boremaskine er forsynet med ergonomiske greb for høj komfort, Kick-Back Control for øget sikkerhed og kontrol, Kick-Back Control for øget sikkerhed og kontrol og elektronisk sikring mod overbelastning og overophedning.

Hvor finder jeg en god boremaskine?

Ovenfor beskrevne boremaskine fra Bosch kan du finde hos 10-4. 10-4 er din online isenkræmmer og byggemarked, hvor du finder alt inden for værktøj og byggematerialer til gør det selv projekterne i hjemmet. Her finder du boremaskiner af mærkerne DeWalt, Black & Dekker, Festool, Hitachi, Makita, Bosch og Metabo – se dem alle på 10-4.dk

Flere Nyheder