Hvordan kan fysioterapi hjælpe mig?

25 november 2020 Astrid Pedersen

editorial

Fysioterapi er for dig som døjer med langvarige skader – for eksempel som følge af et traume eller fra sports udøvelse eller arbejde – eller som oplever generelle problemer med kroppens bevæge apparat.

Hos en fysioterapeut vil du blive tilbudt såvel manuel behandling i form af massage eller led manipulation – og eventuelt laser behandling eller elektronisk muskel stimulation – som praktiske øvelser du selv skal udføre mellem de enkelte behandlinger. Du vil samtidig modtage rådgivning og vejledning i forhold til funktionel anvendelse af din krop – det vil sige hvorledes du anvender kroppen i det daglige.

Med fysioterapi vil du opleve hurtigere bedring og restitution. Og er du bosat i den centrale del af Vestjylland kan du med fordel benytte fysioterapeuten som er tilknyttet Rygcenter Midtvest i Herning.

Hvem er Rygcenter Midtvest?

Rygcenter Midtvest er et center for såvel kiropraktik, fysioterapi, massage og akupunktur.

Hos Rygcenter Midtvest arbejdes der holistisk og tværfagligt med udgangspunkt i det enkelte menneske og dettes individuelle behov. Det betyder, at du hos din fysioterapeut hos Rygcenter Midtvest sagtens kan få at vide at du ville have godt af et besøg hos den tilknyttede kiropraktor, eller måske trænger til en god massage eller akupunktur som supplement til dit fysioterapi forløb. På den måde kan du få det maksimale ud af din behandling, og samtidig få den bedste og mest professionelle hjælp til heling af skader eller justering af en dårlig kropsholdning.

Rygcenter Midtvest har afdelinger i Herning, Ikast og ringkøbing. Samtlige afdelinger af Rygcenter Midtvest arbejder ud fra samme devise, med det formål at skabe de mest optimale rammer for en grundig og dybtgående behandling. Du er, med andre ord, i trygge og professionelle hænder når du lader Rygcenter Midtvest hjælpe dig af med skader og skavanker.

Du kan læse mere om fysioterapi hos Rygcenter Midtvest, og booke en indledende konsultation, på hjemmesiden rygcentermidtvest.dk.

Flere Nyheder