Hvordan ender du ved den rette gulvmand?

27 august 2021 Cecilie Mortensen

editorial

Lige når det kommer til diverse gulvarbejde, så er der mange forskellige firmaer at finde i branchen. Det betyder også, at du bevæger dig ud i lidt af en jungle, som gør det svært at vide, hvordan du ender ved den rette. Det får du heldigvis også bud på her. For læser du denne artikel færdig kan du stå endnu bedre stillet, da du får serveret et par forskellige ting, du kan holde øje med.

Gør dette og end ved den rette gulvmand

Giv forskellige gulvmænd et kald

Det kan stærkt anbefales, at du giver lidt forskellige gulvmænd et kald. Det giver dig hurtigt en finger på pulsen ift. deres serviceniveau, deres tilgang til dig som kunde, og så kan du selvfølgelig få svar på de spørgsmål, du måtte have.

Find en gulvmand der har styr på sit fag

Det er langt fra ligegyldigt, hvilken behandling dit gulv får – det er både tilfældet når det kommer til valget mellem en gulvafslibning eller en gulvafhøvling, og så den efterfølgende efterbehandling, som gulvet skal have. Der skal nemlig både tages højde for, hvilke slitage du har ved dig, hvor meget af trægulvet der er tilbage i tykkelsen, og hvordan trægulvet bedst skal efterbehandles til sidst, så gulvet får den beskyttelse og det udseende du ønsker. En gulvmand kan dog kun komme frem til disse ting, hvis vedkommende er dygtig til sit fag og god til at rådgive ud fra de ønsker og behov, du måtte have.

Læs forskellige kundeanmeldelser igennem

Når du læser forskellige kundeanmeldelser igennem, så kan du ofte hurtigt fornemme, om der er med et firma at gøre, som værner om deres håndværk og ikke mindst din kundeoplevelse. Derfor kan du også dykke ned i ratings på ratingsider eller på firmaets egne sociale medier, hvor disse ofte er at finde.

Flere Nyheder