Hvor tit skal man have et nyt tag?

01 September 2019 Anders Lundtang Hansen

editorial

Nu er et nyt tag jo ikke noget, man bare lige går ned i det lokale supermarked og handler for en slik og sætter op på en eftermiddag.

Det er jo en bekostelig affære, og det er jo noget, som ofte kræver lang tid at sætte op, og det skal da også helst gøres af professionelle fagfolk, hvor man måske kan få lov at hjælpe til, men generelt skal der ikke være for mange om det, da det ikke er let arbejde at sætte et nyt tag på.

Man skal arbejde på en skrånet flade, som man ikke kan have et stillads til at arbejde med på samme måde, og hvis man er virkelig højt oppe, så er det ekstra farligt, hvis man falder ned.

Derfor skal det helst gøres i godt vejr, så der ikke er chance for, at man glider på et vådt tag, for desuden er vinden også ekstra hård, desto højere op man kommer.

Endvidere skal man jo helst have en periode, hvor man kan leve uden eller delvist uden et tag, og her må det gerne være en varm periode.

Men angående hvor tit man skal skifte tag, så er det jo ikke et spørgsmål om at skifte tag, som man skifter underbukser eller for den sags skyld udskifte havemøbler.

– Og så alligevel lidt.

For det skal handle om årsag og behov, end at man behøver udskifte ens tag en til en, da det blot vil være lidt omsonst.

I den periode man har ens tag, som gerne skulle være flere år, så er der nok i mellemtiden kommer noget tag, der isolerer bedre.

Så nå taget TRÆNGER til at blive udskiftet kan man lige så godt opdatere det.

Måske er grunden, at man vil have solpaneler på ens tag, eller at man ønsker et nyt æstetisk look ved for eksempel et stråtækket tag.

Find mere information at anskaffe nyt tag her: https://www.nyt-tag.com/

More articles