Hvor skal man købe sin nye bil?

29 september 2021 Steffen Hansen

editorial

Drømmer du om at købe ny bil? Det kan være, du er blevet træt af den gamle og gerne vil prøve noget nyt, eller også har du kun kørt i brugte og billige biler indtil nu, for at du kunne spare op til at købe en ny, og nu er du nået dertil hvor det er muligt. Hvad skal man vide og huske på, inden man sætter sin underskrift på slutseddelen? I denne artikel giver vi dig et par gode råd, til hvad du skal huske på når du står overfor at skulle købe en ny bil.

Hvordan vil du købe bilen?

En af de ting du først og fremmest skal overveje og beslutte dig for, er om du skal købe bilen af en forhandler, eller af en privatperson. De færreste privatpersoner sælger spritnye biler, men hvis du ikke har noget imod at bilen har gået 20-30.000 km. kan du sagtens købe den af en privat sælger, men du skal dog være opmærksom på, at du ikke nødvendigvis har de samme rettigheder, som hvis du købte bilen af en forhandler.

Hvordan vil du betale bilen?

Hvis du har besluttet dig for at købe bilen af en privatsælger, så plejer man at betale kontant. Hvis du har brug for finansiering, så kan det godt lade sig gøre, men det er en smule mere bøvlet, end hvis du køber bilen af en forhandler. Forhandlerne kan ansøge direkte fra butikken, på dine vegne.

Sådan finder du en forhandler

Det er ikke svært at finde en bilforhandler. Du går bare ind på internettet og søge efter bilforhandlere, og så vil du se hundredevis af forhandler i søgeresultaterne, som du kan vælge imellem. Stort set alle forhandlere har en hjemmeside, som f.eks. PMA biler har, og det er derfor ikke særlig svært at finde en bilforhandler, som du kan købe din næste bil af.

Flere Nyheder