Hvor mange skal man være om at lave vinduesudskiftning?

20 juni 2020 Anders Lundtang Hansen

editorial

Vi tager med det samme fat i et konkret eksempel, hvor vi antager, at man skal have foretaget vinduesudskiftning i Hobro, og man derfor overvejer, hvor stor en indsats der skal ydes på det område.

Og med indsats mener vi, om det er et projekt, som du har travlt med, at der skal overståes, eller det er et projekt, som du vil gå at hygge dig med løbende, når du har fri.

Det er klart, at det vil se pænest ud, hvis alle vinduerne bliver udskiftet nogenlunde samtidige, men det vil så også gøre, at man ved nogenlunde, hvor gamle vinduerne er.

Derfor skal man helst gøre det over den nogenlunde samme periode med at udskifte vinduer, så man for eksempel ikke venter over flere sæsoner med at gøre arbejdet færdigt.

Så man kan sige, at hvis du ikke har travlt med det, så kan du faktisk gøre arbejdet selv, hvis det ikke er nogle vinduer, som det generelt kræver nogle flere mennesker at løfte og bære.

Men det er da klart, at arbejdet kommer til at foregå meget lettere, hvis man er flere om at udskifte de vinduer, fordi man bedre kan orientere sig, hvordan man gør det, og hvor man skal sætte dem op.

Desuden bliver det også mere hyggeligt, hvis man er flere mennesker om at udføre arbejdet, fordi man så har andre at snakke med og aflaste hos.

Men hvis man skal være flere om det, så bør man nok også overveje, at man skal gøre det i en bestemt periode, for hvis man så spreder projektet ud over flere weekender eller ferier, så er det jo ikke sikkert, at de andre har tid til at hjælpe en.

Så er der jo også det med, at måske er man slet ikke så god til det med at udskifte vinduer, hvorfor man hellere bør bedre andre om at gøre det, som har mere forstand på det.

Flere Nyheder