Hvor kan jeg få udført udskiftning af forrude?

20 april 2020 Astrid Pedersen

editorial

Når bilens forrude skal skiftes, er det vigtigt at du ikke vælger et hvilket som helst autoværksted til at udføre opgaven. En forrude er nemlig ikke blot et vindue, og adskiller sig fundamentalt fra bilens øvrige ruder.

For det første er bilens forrude fremstillet i to lags laminat glas – det vil sige to lag gals, som er limet sammen med en film imellem. Denne konstruktion beskytter føreren af bilen mod glas splinter, skulle bilen blive udsat for en frontal kollision. Og denne konstruktion bevirker, at udskiftning af forrude kræver særlig uddannelse og træning, da den skal monteres korrekt.

For det andet er mange moderne biler udstyret med forskellige elektroniske features, som er indbygget i forruden. Det er ikke unormalt, at nyere biler har såvel antenne som varmetråde i forruden. Helt moderne biler kan have parkerings sensor, regn sensor, automatisk nødbremse system og vognbane assistent integreret i forruden – og derfor kræves der ikke alene faglig og håndværksmæssig snilde ved udskiftning af forrude, men også kendskab til den enkelte bil model.

Dertil kommer, at bilen som oftest skal kalibreres efter udskiftning af forrude. Og så er det vigtigt, at dit autoværksted også tilbyder denne service.

Lad Dansk Bilglas A/S udskifte din forrude

Denne service kan du få hos en montør, som er tilknyttet Dansk Bilglas A/S. Dansk Bilglas A/S stiller store krav til såvel montører som til leverandører af auto glas, og monterer således kun forruder fra producenter som anvendes af bil fabrikanterne selv.

Du er, med andre ord, sikret både de bedste materialer og den mest professionelle service og håndtering af din bil, når du vælger at overlade opgaven med udskiftning af forrude til Dansk Bilglas A/S. Og så yder Dansk Bilglas A/S fuld ejertids garanti på nye forruder.

Du kan læse mere, og få et godt tilbud på udskiftning af forrude, på bilglas.dk

Flere Nyheder