Hvor gør du af dine caps, når du ikke bruger dem?

28 marts 2021 Anders Lundtang Hansen

editorial

Nogle af os har sådan en favorit-cap, som vi stort set altid bruger, når vi skal udenfor eller lave det meste, hvor man kan tillade sig at have sådan en kasket på.

Så længe ingen brokker sig over, at man bruger hovedbeklædning indendørs, så vælger også man at bruge den indenfor.

Man ender faktisk med at blive så genkendt med den cap, at man dårligt bliver genkendt uden den, og folk spørger til den som en siamesisk bror, hvis man går rundt uden den.

Så en ny mode eller det omskiftelige vejr påvirker ikke en med, om man har den cap på eller ej.

Pointen her er, at man således altid har den med sig, så man ved, hvor den ligger derhjemme, når man skal bruge den, når man en sjælden gang ikke har den på; og har man den af ude, så holder man skarpt øje med den, hvis man lægger den fra sig, så man husker at tage den med hjem.

Men hvad gør man så, hvis man har flere af den slags beklædninger til hovedet?

Har du et system over din caps derhjemme?

Det behøver jo ikke være fordi, at man ligefrem samler på kasketter, men måske kan man bare godt lide kasketter, og man har da også fået en del gennem tiden.

Modsat mange andre beklædningsgenstande til kroppen så kan sådan en kasket også indstilles, så man kan bruge den, selvom man taber sig eller bliver tyndere med kroppen.

Og er de lavet af gode materialer, så kan de holde til at blive brugt i mange år.

Derfor har man måske en knagerække ved hoveddøren, hvor man har de vigtigste eller ligefrem alle kasketter hængende.

Men måske har man da også et skab med en hylde et en måde at hænge dem op på, så man hurtigt kan sortere i dem og finde frem til den, man skal bruge – eller også ligger de bare i et kaos, som man selv har system i.

Flere Nyheder