Hvor er pandelamper anvendelige?

14 marts 2019 Anders Lundtang Hansen

editorial

Når man har travlt for hurtigt lige at skulle søge efter noget i mørket, om det så foregår udenfor, fordi ens hund er stukket af i nattens mulm og mørke, eller man har fået en spontan tanke om, at der vist ligger noget sjældent på loftet, man kan sælge for mange penge, så falder man ofte til at bruge en lommelygte.

Det også klart den slags værktøj, de fleste mennesker har liggende, hvilket både kan være den slags, der bruger batterier, eller måske den genopladelige af slagsen.

Hvis nogle andre skulle forfalde til at foreslå, at man kunne skifte denne ud med en pandelampe, man blandt andet kan købe her: https://www.batteribyen.dk/lygter/pandelygter , så bliver man ofte mødt med skepsis.

Mange mennesker tror nemlig, at pandelamper er noget, som man skal investere i, hvis man er typen, der ynder at løbe maratonløb om natten, deltage i forhindringsløb med udfordringer i mørket eller på anden måde er entusiast i at rende rundt mange steder om natten eller andre steder, hvor der er mørkt.

Det tager dog næsten ingen tid at tage en pandelygte på, selvom det er en anelse hurtigere at gribe til en lommelygte. Men den tid, du vil spare i længden ved at have en hånd fri, kan langt henad vejen opvejes ved den lille ekstra tid, du skal bruge på at iføre dig og indstille pandelampen.

Pandelampen er altid – af gode grunde – rettet i den retning, hvor dit blik er, og så har du altid dine to hænder ledige til at arbejde for dig. Nu er det pludselig som at have tre arbejdshænder, der altid er indstillet efter dine behov!

Og moderne pandelamper, som du kan finde via linket herover, gør også, at du slet ikke ligner en gammeldags minearbejder, men mere en type, der har tjek på udstyret og ved, hvordan man skal benytte det rette dertil.

Flere Nyheder