Hvilke typer Marguerit smykker findes der?

27 november 2019 Astrid Pedersen

editorial

Det kan godt virke rigtig uoverskueligt at købe smykker til kvinder. Det er på det nærmeste umuligt at vide, hvad de kan lide – og så kan man godt være i tvivl om hvorvidt man rammer deres smag. Men her skal du være klar over, at du sjældent går galt i byen med klassiske smykker.

Smykke serier så som den kendte Marguerit serie udmærker sig derved, at smykkerne heri på én og samme tid er varierede i deres udtryk og passer sammen i kombination. Dette betyder, at uanset hvilket smykke i den elegante serie, du vælger, vil der være tale om et stykke tidløs elegance, som langt de fleste kvinder vil synes godt om – og finde anvendelse for.

Marguerit smykker fås i mange forskellige varianter. Se for eksempel de helt enkle og utroligt søde klassiske ørestikker i marguerit design – eller de smukke og raffinerede creol øreringe, hvor margueritterne er placeret på designmæssigt raffineret vis i forhold til de traditionelle smykker. Du kan også vælge et vedhæng i marguerit form, som fremtræder ganske smukt i en halskæde af guld eller af sølv. Marguerit smykker fås i ren sølv eller forgyldt sølv med enten hvid eller sort emalje.

Hvor finder jeg de flotte Marguerit smykker?

Hvis du ønsker at begave din kæreste eller ægtefælle – eller måske din mor, søster, kusine eller nære veninde – med et smukt og tidløst smykke fra Marguerit serien, kan du med fordel købe det online. I webshoppen på fangels.dk får du adgang til et stort og eksklusivt udvalg af de fine Marguerit smykker. Den store fordel ved at købe Marguerit smykker hos Fangels er, at virksomheden foruden sin velassorterede webshop også har over tre hundrede fysiske butikker fordelt over hele landet, i hvilke gaven kan byttes.

Læs mere, og find dine Marguerit smykker til julegaver, på fangels.dk

Flere Nyheder