Hvilke parkeringsvagter skal du vælge til dine p-pladser?

26 October 2020 Silje Hansen

editorial

Hvis du råder over nogle parkeringspladser, er det næste skridt at finde ud, hvordan du vil overvåge dine p-pladser. Det kan være frustrerende at komme hjem efter en lang arbejdsdag, og finde ud af ens parkeringsplads er taget, så man i stedet skal bruge længere tid på at finde en anden parkeringsplads længere væk. 

Derfor har du nu muligheden for at finde ud af, hvilken løsning du ønsker for dine parkeringspladser. Her kan du enten vælge om du ønsker at hyre professionelle parkeringsvagter, der er uddannet og trænet til at løse opgaven, eller om du ønsker at vare tage overvågningen selv.

 

Skal du vælge uddannede vagter eller egenkontrol af dine p-pladser?

Som parkeringsvagt bliver man som regel udsat for lidt af hvert, da det er de færreste der finder det særlig rart at modtage en afgift for en ulovlig eller forkert parkering. Derfor er det vigtigt at man som parkeringsvagt er rustet til at håndtere de mange forskellige situationer der kan opstå. For at sikre at man har et overblik og har de rette værktøjer kommer alle parkeringsvagter gennem en uddannelse, der gør at de er rustet til at håndtere mange af de ubehagelige situationer der kan opstå. 

Hvis du vælge egenkontrol slipper du for at betale en uddannede vagt til at overvåge dine p-pladser. Ved egenkontrol kan du selv give biler der holder på dine p-pladser en bøde. Her sørger parkeringsselskaber for at opkræve og inddrive pengene. 

Hvilket parkeringsfirma skal du vælge?

Uanset om du vælger at hyre professionel parkeringsvagter med uniformer eller om du vælger en egenkontrol, er det vigtigt at vælge et ordentligt parkeringsfirma, der har et godt bagland. Her kan vi give de varmeste anbefalinger for at vælge Unopark.dk. Her kan du vælge en løsning med p-vagter hele døgnet rundt eller i særlige tidsrum, hvor du ønsker at have overvåget dine p-pladser. Læs mere her hos https://unopark.dk/parkeringskontrol/parkeringsvagter/.

More articles