Hvem skal du gå til, når boligen skal energimærkes?

21 februar 2022 Silje Hansen
Energimærkning odsherred

advertorial

Står du med en bolig, som skal energimærkes? Så er det selvfølgelig vigtigt, at du kommer i de helt rette hænder. Men hvem skal du egentlig kontakte, når det kommer til energimærkning? Det hjælper vi dig med her. 

Hvem skal du gå til ift. energimærkning? 

Før vi kommer ind på, hvem du skal kontakte ift. en energimærkning, så skal det siges, at det er lovpligtigt, når boliger og ejendomme skal sælges. Og rent faktisk skal arbejdet være udført, før boligen kommer til salg. 

Kontakt et VVS- og ingeniørfirma 

Lige når det kommer til energimærkning, så vil du kunne finde firmaer, der har særlig erfaring med dette arbejdet. Du kan med fordel henvende dig til firmaer, der både har VVS- og ingeniørkompetencer. I firmaer som disse vil de nemlig kunne hjælpe dig i mål. 

Energimærkning odsherred

Hvem har været i branchen i mange år? 

Når du skal vælge det firma, du vil bruge til at udarbejde en energimærkning, så kig gerne efter firmaernes erfaring. For du kan ofte se frem til at komme i endnu bedre hænder, når fagpersoner har haft hænderne i en bestemt type opgave mange gange før.

Hvad skal du betale for hjælpen? 

En tredje ting du kan forholde dig til er, hvad du skal betale for hjælpen. For du vil naturligvis kunne finde forskellige priser for at få energimærket din bolig. Tag derfor også gerne og indhent tilbud fra forskellige firmaer. Så bliver det nemlig ingen sag at sammenligne de priser, du har fået.

Nu hvor du er klædt en smule bedre på ift. at vælge et firma til energimærkning, så undersøg endelig hvilke lokale firmaer, der holder til tæt på dig. For så kan der være god hjælp at hente – og lige inden for rækkevidde. Du kan med fordel starte med at henvende dig til dette firma: https://www.kelstrupgaard.dk/energimaerkning.aspx 

Flere Nyheder