Hvem kan hjælpe med skrotbiler i Herning?

11 maj 2020 Silje Hansen

editorial

Står du og har en ældre bil, som du enten ikke bruger, ikke kan sælge eller som er for dyr at begynde at reparere på? Så er der stadig penge i den. Det er nemlig sådan, at hvis du vælger at skrotte din bil hos en professionel autoophugger, der er godkendt af bilproducenten, så vil du kunne opnå en skrotpræmie for din gamle bil.

Det skyldes, at bilproducenterne tager et ansvar i forhold til at sikre at de biler, som bliver produceret bliver nedbrudt på en ansvarlig og miljøvenlig måde. Du kan derfor også skrotte din bil med god samvittighed om at der bliver taget hensyn til miljøet og et ansvar for de kommende generationer. Det er dog vigtigt at du vælge en autoophugger, der er miljøbevidst og godkendt af bilproducenten, da du ellers selv skal betale for at skrotte din gamle bil.

Hvilke kriterier er der for at opnå skrotpræmien?

Det er ganske få kriterier der er opstillet for at du kan opnå den aktuelle skrotpræmie på ca. 2200 kr. Det kræver blandt andet at det køretøj, som du ønsker at skrotte maksimalt vejer 3.500 kg, og at der er plads til 9 personer inkl. føreren. Er det et køretøj, hvor der er plads til flere, kan du ikke få en skrotpræmie for bilen. Herudover er det et krav, at der som minimum har været tilmeldt ansvarsforsikring på bilen. Hvis bilen er blevet afmeldt før juli år 2000, vil det heller ikke være muligt at få skrotpræmien. 

Find din lokale autoophugger i Herning her

Som tidligere nævnt er det vigtigt at vælge en autoophugger, der er godkendt af bilproducenten, for at opnå skrotpræmien. Vi har derfor undersøgt markedet for dig, som bor i Herning eller omegn. Her kan vi anbefale Veder Skrot, hvis du ønsker en god service og hurtig udbetaling af din skrotpræmie

Flere Nyheder