Hvem kan du lide at være outdoor med?

15 marts 2022 Anders Lundtang Hansen

editorial

I det daglige kan vi tage vores telefoner frem, hvis vi lige skal koble fra, men det er også en subtil måde at sige, at man ikke rigtig er interesseret i at kommunikere med andre fysisk i øjeblikket.

Det kan der være mange årsager til, men der er jo den reelle mulighed, at man faktisk ikke gider snakke med en bestemt person eller det selskab, man er sammen med.

Måske er det et ømt emne, man er inde på, eller også synes man sådan set, at de andre er nogle idioter at høre på.

Heldigvis kan man også tage hjem, gå ind på ens værelse og meget andet, når man vil indikere, at man ikke gider være sammen med andre, og man lige skal lade batterierne op.

Det er bare ikke altid lige den mulighed, man har, når man er outdoor sammen med andre og skal klare sig sammen med flere personer eller bare en enkelt person.

Outdoor

Find ud af, hvem du kan fungere outdoor med

For hvis man først er trasket eller rejst langt, hvor det rent faktisk gælder om at overleve, så er man afhængig af hinanden.

Selv hvis det “bare” er en weekendtur langt væk, så kan man stadig ikke bare gå sin vej, og det er meget besværligt, hvis man lige pludselig trækker stikket ud gerne vil hjem, uden der er sket noget akut med en såsom en skade – og så sætter det en dæmper på forholdet mellem hinanden.

For det er jo også lidt en prøve at se, om man kan fungere sammen under nogle andre forhold, hvor man ikke har moderne teknologi til at hjælpe hinanden og sig selv.

Man tror hjemmefra, det nok skal gå, når man står der og finder ens Haglöfs jakker, man skal have på på turen, men det er noget helt andet, når man står derude.

Derfor er det meget smart at starte med en mindre tur, der ikke er så langt væk, inden man tager en hel uge sammen i bjergene for eksempel.

Flere Nyheder