Hvem er din favorit maler?

16 March 2020 Anders Lundtang Hansen

editorial

Man siger ofte, at man ikke må favorisere nogle personer frem for andre, da det ikke er god stil, medmindre der ligefrem er tale om en konkurrence, hvor alle deltager på lige fod.

Men det er da også samtidigt klart, at man har nogle mennesker, man foretrækker at besøge, hvis man skal have lavet mad, hvis nogle skal hjælpe en med at flytte, hjælpe med selvangivelsen med videre.

Nogle personer har bare den bedre ekspertise til at klare den slags, som man måske ikke selv har, eller andre kan hjælpe en bedre med det, end man selv formår.

Det samme gælder jo også, hvis man skal vælge en forretning eller lignende ud fra dem, man har at vælge mellem.

Man har måske en mekaniker, man taler godt med; man har en restaurant, som man foretrækker at besøge, selvom man da nogle gange godt vil udforske andre – men så vender man altid tilbage hertil.

Derfor får man måske et godt forhold til en bestemt erhvervsperson, som der kan hjælpe en, eller hvor man bare oplever et godt job udført gang på gang, så man ikke kan forestille sig at skifte denne person eller firma ud – og så er der måske nogle frynsegoder med i spillet nogle gange.

Dette kunne for eksempel være ved, at man finder et favorit malerfirma i Skanderborg, som man foretrækker at benytte, og så kunne man da slet aldrig finde på at kigge væk fra byen for at finde en anden maler.

Og det er der sådan set ikke noget i vejen for at sige højt, skrive på de sociale medier med videre, for det er jo ikke ligesom at skulle vælge mellem ens børn.

Firmaet derimod vil sætte pris på, at du hylder dem på de sociale medier og taler godt om dem til vennerne, så de kan få udbredt deres budskab om dem selv og få flere kunder ind. 

 

More articles