Hvad skal du vide, før du køber en bryllupskjole?

14 juni 2021 Lykke Holzmann Søby
image

editorial

Ja, ringen er vigtig og forbliver hos dig for evigt, men kjolen – det er den, der virkelig gør brylluppet til brudens store dag. Den er alfa og omega, så tænk dig godt om inden den store dag.

Hver rejse til at finde en kjole er unik

Du antager måske, at fordi din bedste ven købte den første kjole, hun prøvede, så kan du gøre det samme. Men du ender muligvis med at prøve flere kjoler eller gå til flere aftaler, og det bør ikke få dig til at miste modet. Som kommende brud bliver man ofte optaget af hvad andre mennesker siger man kan forvente, men lad dig ikke overvælde af det alle andre siger. Et godt sted at starte er her https://bridelux.dk/ 

Lav dit hjemmearbejde

Start med at se på kjoler online og i brudeblade for at få en fornemmelse af de stilarter, du er tiltrukket af. Er der visse designere, du bliver ved med at gå tilbage til? Følg dem på sociale medier, så finder du endnu flere stilarter, der

Læg et budget

Dette punkt er grundlaget for megen drama og er sandsynligvis det vigtigste. Du er virkelig nødt til at være ærlig over for dig selv, din familie og din forlovede og sammen beslutte, hvor meget du er i stand til at bruge på kjolen – inden du tager ud for at prøve kjoler.

Vær beslutsom

Ikke for at lægge yderligere pres på situationen, men du bør gå ind i brudekjoleræset med idéen om, at du finder noget der bare lige er dig. Hvis du går ind i en aftale og fra starten antager, at du går ud med tomme hænder, åbner du sandsynligvis ikke dig selv op for muligheden for at finde en kjole – og det er spild af din tid. Få mest muligt ud af din aftale med brudebutikken, så det bliver en positiv oplevelse.

Flere Nyheder