Hvad koster en ny træterrasse?

02 januar 2020 Anne-Mette Hansen

editorial

Det er altid lækkert at forny sin have og terrasse. Er I trætte af de gamle, triste fliser? Eller mangler I en meget større terrasse til boligen? Måske én der er overdækket? Eller hvad med en lækker tagterrasse i træ? Der er mange muligheder, og det er op til jer, hvad der passer til jeres behov, ønsker og drømme for fremtiden! Læs med her og find ud af mere om, hvad en terrasse egentligt koster at få bygget.

Hvad koster en terrasse i træ?

Det er meget forskelligt, hvad det koster at få bygget en terrasse i træ. Det kommer meget an på, hvilket firma I vælger til opgaven. Derudover afhænger det også af:

– Størrelsen på terrassen

– Typen af materialer

– Konstruktionen af terrassen (f.eks. overdækket)

– Placering (f.eks. hvis der kræves meget forarbejde for at anlægge terrassen)

For de fleste kan det være en god idé at sætte sig ned og finde ud, hvordan terrassen skal se ud. Derefter kan man så kontakte et par firmaer og få nogle forskellige tilbud på, hvad de skal have for at bygge terrassen. Herefter kan det være, at man ændrer på sin oprindelige plan. Hvis budgettet ikke er til det, skal man måske ændre på terrassens størrelse, placering og type. 

Hvem bygger terrasser i træ?

Firmaet Kun Terrasser lever virkelig op til deres navn, idet de kun laver utrolig flotte terrasser. Faktisk nogle af de flotteste i hele Danmark. Det har de faktisk vundet priser for. På deres hjemmeside kan I se mange fine eksempler på, hvordan en flot træterrasse kan se ud. Der er derfor masser af inspiration at hente, når I sidder og gruer over, hvordan jeres terrasse skal udformes. 

En terrasse pris varierer også hos Kun Terrassermen kontakt dem allerede i dag for at få et gratis og uforpligtende tilbud på netop jeres terrasse!

Flere Nyheder