Hvad er mon en Evighedsbuket?

09 July 2020 Lykke Holzmann Søby
Hvad er mon en Evighedsbuket?

Tørring af en hel buket er fantastisk til dem, der ønsker at bevare bryllupsbuketter, eller hvis du gerne vil beholde en smuk blomsterdekoration intakt. Lufttørring er smart teknik til større, hårdere blomster som tulipaner og hortensiaer. Tørrede blomsterbuketter tilføjer tekstur og skønhed på interessante måder som du kan bruge til at skabe forskellige indretningsmuligheder, og det er ikke så svært. Der er flere måder at tørre hele buketter på, men den enkleste måde er bare at hænge dem på hovedet!

Når du mener at din buket er klar til at blive konserveret, skal du binde stilkene sammen med snor, garn eller evt. tandtråd.

Find et sted at hænge buketten i et område med god luftcirkulation væk fra direkte sollys. Hæng den op i flere uger for at sikre, at blomsterne er helt tørre.

Hvis du ikke har tålmodighed til at vente på at dine blomster tørre kan du købe evighedsbuketter hos en blomsterhandler, så har de lavet al forarbejdet for dig.

Hvad kan man så bruge evighedsbuketter til?

Uanset om du har pressede eller lufttørrede blomster, er der masser af måder at vise dem frem på. Når påskeferien nærmer sig, er en sjov måde at bruge pressede blomster at skabe pressede blomsterpåskeæg. Brug en lille pensel og klar lim til forsigtigt at klæbe blomster til farvede æg og lad tørre. Disse æg vil se perfekte og festlige ud i din påskekurv.

Nogle lettere, men alligevel lignende smukke tørrede blomsterindretningsidéer inkluderer limning af pressede blomster på kort eller bogmærker eller hængning af tørrede buketter på væggene. Du kan også indramme en hel buket for holde hele, tørrede buketter intakte som et dyrebart mindesmærke.

Men hvis det virker skræmmende at gøre det selv, kan man købe mange spændende blomsterkranse og konserverede designs skabt med duftende ingredienser og håndlavet til et dejligt tørret evighedsbuketter hos sin lokale blomsterhandler. 

https://www.lillefroekenflora.dk/evighedsbuketter/ 

More articles