Hvad er gulvservice?

17 maj 2020 Astrid Pedersen

editorial

Gulvservice er en fælles betegnelse som dække alle typer behandling af trægulve, her under gulvafslibning og gulvafhøvling samt efterbehandling med eksempelvis lud, lak, olie eller sæbe. Når dit trægulv er blevet slidt eller beskadiget, vil det have brug for gulvservice i den ene eller den anden form. Almindelig slitage vil i langt de fleste tilfælde kunne klares ved hjælp af en skånsom gulvafslibning, hvor større skader bedst udlignes med en gulvafhøvling.

Hvem udfører gulvservice?

Er du på udkig efter dygtige håndværkere, som kan hjælpe dig med at behandle dine trægulve, bør du kigge hos et etableret gulvfirma. Her kan du finde gulvmænd med mange års erfaring – og tilsvarende stor ekspertise – inden for behandling af alle typer trægulve, uanset træsort og trægulvets udformning.

Hos DBF Gulvservice kan du altid få en uforpligtende vurdering af dit trægulv med et tilhørende tilbud på den gulvbehandling, som vil passe bedst til trægulvet. De kompetente faglærte håndværkere hos DBF Gulvservice ved præcis hvilke typer behandling som passer til de enkelte trægulve.

Samtidig vil du altid som kunde blive taget med på råd, og valg af efterbehandling vil tage udgangspunkt i dine ønsker til såvel gulvets udseende som til mængden af vedligeholdelse. Er du for eksempel ikke helt hooked på ideen om at skulle vaske gulvet grundigt mindst én gang om ugen, er det ikke sikkert at en sæbe behandling er det bedste valg for dig. I tilfælde af at du har små børn og måske kæledyr gør det samme sig gældende – og så er du og dine trægulve muligvis bedre tjent med en behandling med hård lak.

Med DBF Gulvservice kan du regne med kvalificeret rådgivning og et stykke vel udført gulvarbejde uanset hvor på Sjælland du befinder dig. Du kan læse mere, og indhente et tilbud på professionel gulvservice, på dbf-gulvservice.dk

Flere Nyheder