Husk nu at se at få luftet ud gennem de vinduer

29 marts 2021 Anders Lundtang Hansen
Husk nu at se at få luftet ud gennem de vinduer

Det behøver sådan set ikke være fordi, at man har kokkereret, at man har brug for at åbne akut ud med vinduerne, eller man har haft gang i røgelsespinde, vandpibe med videre, så man ikke kan se hinanden i lokalerne, uden man bliver nødt til at skære sig gennem røgen for at kunne se hinanden, at man skal lufte ud.

Sådan noget er simpelthen bare sundt at gøre generelt, og du kan jo bare se på, hvor skønt det er at få lagt rent sengetøj på sengen, som har været ude at tørre ude i det fri.

Godt nok går det hurtigere i en tørretumbler, men det giver bare et helt andet og naturligt resultat, når man lufter sengetøjet igennem i det fri.

Prøv bare at gå ind i et rum om morgenen, hvor der har ligget nogle mennesker og sovet hele natten, uden de har luftet ud imens, og så ved du godt, hvad det første er, som du har lyst til at gøre, når du kommer ind.

Man skal lufte ud jævnligt med vinduerne

Nogle vinduer er lettere at åbne end andre, og nogle kan man komme lettere til end andre, men derfor skal man stadig huske at få dem brugt med jævne mellemrum til at åbne med end bare at glo gennem.

For det er jo ligesom en bil: Den er jo skabt til at køre, og den har faktisk ikke godt af at stå stille i en garage.

Derfor mørner og rådner et vindue også, hvis man ikke åbner og lukker det med jævne mellemrum.

Man behøver måske ikke gøre det så tit igen, for det kan være for koldt at gøre om vinteren, men bare lige at åbne lidt på klem i et par minutter kan gøre en verden til forskel.

Opsøg en verden af spændende og interessante vinduer hos klarwindows.co.uk.

Flere Nyheder