Husk en gæstebog for mindernes skyld

27 August 2018 admin

editorial

Har du hørt sætningen “livet er ikke den tid der er gået, men de minder du har“?

Med andre ord er det vigtigt at du husker på de særlige begivenheder i livet, som betyder noget specielt for dig. Nogle er glade for at tage billeder, så de næsten kan gense hele dagen flere år efter. Det er også en god ide, for billeder er gode til at bringe minder frem.

Men der er alligevel én særlig måde, som kan give dig unikke minder, og som du aldrig vil kunne få med billeder.

Få en gæstebog til din begivenhed

Det er selvfølgelig en gæstebog. Tænk på hvor fantastisk det er, at du kan åbne din gæstebog flere år efter begivenheden og læse, hvad dine gæster har tænkt på lige netop den dag, og i lige det øjeblik de skrev teksten.  

Og husk også på, at det ligeledes er dejligt for dine gæster, at de kan forevige deres glæde ved at have været inviteret med til netop dit arrangement. De vil helt sikkert gøre sig umage med at skrive nogle smukke ord, som I også sammen kan genkalde på et senere tidspunkt.

Til hvilke begivenheder kan du bruge en gæstebog?

Der er et utal af begivenheder, hvor en gæstebog er dejlig at have med. Vi kan nævne konfirmation, bryllup, fødselsdag, barnedåb, studenterfest og sikkert også en masse andre begivenheder. Der er ingen uskrevne regler for, hvornår du kan have en gæstebog liggende fremme.

Faktisk er der nogle seværdigheder rundt omkring i verden, hvor turister skriver nogle ord om deres oplevelse. På den måde kan du se, hvad mennesker fra hele verden har følt og tænkt på det samme sted som dig selv (hvis de altså har skrevet på et sprog, som du kan læse).

Under alle omstændigheder, så husk minderne, for de er det vigtigste du har. Og den bedste måde at gemme dem er med en gæstebog.  

 

More articles