Husk at få malet badeværelset med

26 april 2019 Anders Lundtang Hansen

editorial

Når man stærkt overvejer at få malet ens hjem, hvor man agter at tage alle lokalerne med i én omgang, så kan man godt forbigå at tænke på badeværelset i den forbindelse.

Måske har men besluttet sig for at give huset en større overhaling og få det til at fremstå anderledes, end man er vant til. Dog kan det også sagtens tænkes, at man har købt et nyt hus – måske lettere eller meget brugt – som man ønsker at give sit eget udtryk.

Det med ikke at male på fliser hæfter sig ofte ved en fastlåst tankegang om, at hvis man ejer et badeværelse, der består af fliser, klinker eller andet, så synes man måske ikke, at disse skal males over, fordi “det er man vant til ikke at gøre”.

Men hvad nu hvis, man malede disse fliser over alligevel?

Det kan sagtens lade sig gøre, det er langt fra umuligt, og flere malerfirmaer tilbyde denne ydelse.

For mange mennesker tænker også, at de måske hellere skal udskifte fliserne med en anden type eller samme slags med en anden farve for netop at få et andet farveudtryk på dem.

Løsningen kan netop være at male over på disse fliser.

Det kræver sig en speciel teknik, fremgangsmetode og maling, for selvom man nok næppe benytter badeværelset, mens man maler det, så vil der efterfølgende være en hel dem em og temperaturforskelle på badeværelset, mens man bruger det, som malingen skal holde til.

Du kan blive meget klogere omkring maling af badeværelset her: https://malerkanonen.dk/maling-af-badevaerelse/

En anden metode til at ændre badeværelsets udseende radikalt kan netop også være, at man vælger at udskifte de sædvanlige fliser og klinker og sætte en anden overflade op.

Det kunne blandt andet være træplader af en bestemt sort.

Dette afstedkommer stadig, at man benytter den rette maling, antal af malinger og videre. Som nævnt kan du blive meget klogere på dette emne ved at følge linket herover.

Flere Nyheder