Hundebur – Så bliver køreturen en leg

07 december 2021 Athene Eriksen
Hundebur - Så bliver køreturen en leg

editorial

Hundebur – Din hunds nye hundekurv 

Findes der noget bedre, end bare at krølle sig op, i sin bløde varme seng, med puder og tæpper? Det vil mange nok sige nej til og mest af alle, din hund. Efter en dag fyldt med energi, hygge og gåture, så er det skønt at få lov, til bare at slappe helt af. Men med disse gåture og hverdagens andre gøremål, kan det ofte resultere i, at det må blive til en lur i bilen. Så hvorfor ikke få det meste ud af det? Med et hundebur i bagagerummet, er din hund ikke blot beskyttet, den er også tryg og rolig. De lukkede forhold bliver som en lille hule og er dette tilpas indrettet, så kan dette faktisk have en beroligende effekt på din hund. 

Hvorfor har jeg brug for et hundebur? 

Dette kan der være flere forskellige gode grunde til. Én kunne være, hvis din hund har en tendens, til at blive urolig under køreturen. Mange hunde bryder sig ikke om at køre i bil, da de mærker alle drejninger og vibrationer fra denne, men ikke har mulighed for at observere, hvad der sker omkring dem. Ligger de derimod i en afslappet tilstand, som minder om kurven derhjemme, vil du ofte kunne se en stor forskel, lige fra start. 

En anden god grund, kunne være sikkerhedsaspektet. Med alle sving, opbremsninger og lignende manøvrer, kan din hund nemlig risikere, at blive svinget med rundt bagi bilen, hvilket kan resultere i, at denne ved et uheld, kommer til skade. Dette ønsker ingen naturligvis for deres hunde og derfor er et hundebur, en solid investering. 

image

Giv dig selv og din hund, den ultimative tryghed

Føl dig sikker, når du har din hund med dig. Find det rette hundebur til jer og find mere information her 

Flere Nyheder