Hold dig til vinyl

31 maj 2021 Marcus Løhde Nielsen

editorial

Ønsker du den bedste lyd, når du hører musik? Så hold dig til vinylpladerne. Det var vores første mulighed for at have et fysisk musikbibliotek. Men den er stadig i live. Grammofonpladen er retro, simpel og bliver kun mere moderne. Vi er mange danskere, der er hoppet tilbage til den fysiske plade, fremfor mobiltelefonen som afspiller. Charmen er vi alle enige om, og det er en stor grund til, at vi ikke kan få nok af dem!

Trods nye moderne højtalere, der kan spille musik i klare toner, så er der utroligt mange charmerende elementer i plade, som vi ikke kan se bort fra. Og så kan vi få den fantastiske lyd fra pladeafspillerens pick-up.

Er du ikke færdig med pladernes æra? Så må du hoppe ind til GAFFA shop. De har et stort udvalg af lp plader

Din foretrukne pladesælger

GAFFA shop er en højt anerkendt vinyl butik. De har et af de største udvalg, du finder i Danmark. Du kan søge efter de nye vinylplader, kommende albums eller specifikt på din yndlings lp.

GAFFA elsker plader! De kan ikke få nok af den bløde og lækre lyd, man får af den fysiske plade. Det er en autentisk lydoplevelse, som giver selve musikken et helt nyt indtryk. Det er nostalgi, når det er bedst. Men lydkvaliteten af lp pladerne må selvfølgelig ikke undervurderes – mange mener, at lyden er blevet værre efter CD og streaming blev introduceret.

Kvalitet på højeste niveau

GAFFA shop er så tossede med vinylplader, og de glæder sig til at møde dig i deres online butik. De vil gøre sit yderste for, at du får den nødvendige hjælp og gode service. De gør de for din tilfredshed, og den er så vigtig for dem! Derfor bør du aldrig være nervøs, inden du handler hos GAFFA shop. 

Så hop ind til GAFFA shop og tilføj en perle eller flere til din pladesamling!

Flere Nyheder