Højkvalitetsgardiner i Vordingborg og Stege

04 februar 2020 Simone B
image

editorial

Prikken over i’et i dit hjem

Gardiner eller markiser tjener et vigtigt forhold i dit hjem. Først og fremmest sikrer de naturligvis dit privatliv, men samtidig udgør de en essentiel del af indretningen. Med den helt rette gardinløsning sætter du prikken over i’et i din indretning. Udvalget af løsninger er stort, og at vælge de helt retter gardiner, der passer ind i netop dit hjem, kan være et større projekt, end man lige går og regner med. Det er vigtigt at dine nye gardiner afstemmes med den indretning og de farver, der allerede pryder din bolig, og din nye gardinløsning skal naturligvis måles op tilpasses netop dine vinduer.

Stort udvalg af gardinløsninger i Vordingborg og Stege

Med kyndig assistance fra Tidens Design er du i gode hænder lige fra udvælgelsesprocessen til monteringen af dine nye gardiner. Hos Tidens Design finder du en verden af forskellige gardinløsninger lige fra plisségardiner og persienner til rullegardiner, panelgardiner, mørklægningsgardiner samt meget mere. Alle gardiner produceres eller skræddersyes til dig af kvalitetsbevidste leverandører. Tidens Designs gardinbus ruller gerne forbi dit hjem og rådgiver samt præsenterer dig for dine mange forskellige muligheder. Tidens Design ved netop, hvilken type gardin og hvilke farver der på bedste vis vil komplementere din eksisterende indretning, og de deler gerne ud af deres gode råd. Med en præcis opmåling af dine vinduer kan de give dig et uforpligtende tilbud med en nøjagtig pris, og tager du imod dette tilbud, aftaler I sammen et leveringstidpunkt. Dine nye gardiner leveres som aftalt og monteres efter leverandørens anvisninger. Monteringen afsluttes naturligvis med en grundig oprydning, så du blot skal koncentrere dig om at nyde dine nye gardiner.

Skal dit hjem have nye, skræddersyede gardiner, så kan du se meget mere og lade dig inspirere af de fine gardiner i Vordingborg og omegn lige her.

Flere Nyheder