Hjælp til køb af bolig? Kontakt en boligadvokat

22 October 2019 Astrid Pedersen

editorial

Når din bolig skal sælges, er det som regel intet problem at finde rådgivning og repræsentation – den klarer ejendomsmægleren for dig. Du har måske som sælger af et hus eller af en lejlighed oplevet, at ejendomsmægleren yder en rigtig god service.

Dette hænger sammen med, at en ejendomsmægler ikke er en mægler i ordets egentlige forstand. Ejendomsmægleren tjener sine penge på at sælge boliger – og helst så mange af dem på så kort mulig tid, til så høj en pris som muligt. Derfor vil ejendomsmægleren være på din side, når du som sælger står for at skulle afhænde din bolig.

Men er du boligkøber, skal du ikke regne med, at mægleren er din ven. Her har du brug for din egen wingman i form af en dygtig boligadvokat, som kan yder nøgtern og uvildig rådgivning i forbindelse med køb af bolig.

Hvad hjælper boligadvokaten med?

Har du fundet dit ideelle hus eller drømmelejligheden, bør du således kun skrive under på købsaftalen såfremt denne er forsynet med et såkaldt advokat forbehold. Så har du nemlig fjorten dage, i hvilke boligen er reserveret til dig, til at foretage den endelige beslutning. Du kan springe fra handelen inden de fjorten dage er gået – helt omkostningsfrit. Og så er det en god idé at lade din boligadvokat komme på banen, således at han eller hun i løbet af de fjorten dage kan gennemlæse al relevant dokumentation angående boligen og handelen.

På den måde vil din boligadvokat nemlig kunne rådgive dig om hvorvidt du bør springe fra eller fuldbyrde handelen. Der kan være forskellige forhold i denne dokumentation, som kan påvirke din beslutning om et køb – og disse forhold er en boligadvokat verdensmester i at afdække.

Hvis du har brug for en dygtig og erfaren boligadvokat, som kan hjælpe dig i forbindelse med boligkøb i Randers, kan du læse mere på http://www.freinsilber.dk/koeb-salg-fast-ejendom/ 

 

More articles