Her kommer lidt inspiration til, hvad du kan bruge dit håndværkerfradrag til

26 november 2020 Anders Lundtang Hansen
image

editorial

Kig dig omkring i dit hjem, om det så er den fede herskabslejlighed, en andelslejlighed, en stor gård eller måske en mindre lejlighed, som du har råderum over.

Er der ikke noget, som der trænger til at blive gjort noget ved?

Det kan være en større ting, som du egentlig selv havde tænkt dig, at du skulle få gjort noget ved, men du ved også godt, at det ikke er noget, som du vil kunne lave tilfredsstillende.

Det er jo i sådan en situation, at du vil kunne benytte dig af håndværkerfradraget, så du ved, at det projekt vil blive håndteret af nogle professionelle håndværkere.

Måske er det dog bare en mindre opgave eller nogle små af slagsen, som du har derhjemme, som du ikke mener, at det er værd at bruge det håndværkerfradrag på.

Men det skal da omsættes til noget brugbart – for det kan jo forsvinde igen!

Se at få kørt det fradrag over disken!

Man får jo gang i samfundsøkonomien ved, at almindelige mennesker får benyttet sig af det håndværkerfradrag, så håndværkerne har noget at lave – og det sætter de trods alt pris på.

Så derfor er der ikke en opgave, der er for lille til den slags, og det kan jo være i den ombæring, at man ender med at afdække nogle større eller begyndende problemer i ens bolig, som man ikke kunne se med det blotte øje!

Så var det jo trods alt godt, at man lige fik en håndværker ud at se på ens hjem.

Det kan jo også tænkes, at man har gået med tanke om noget, der kunne være et supplement til boligen, men som ikke har været øverste prioritet – men det kan det så være nu!

Eller hvad man at søge rundt på nettet eller huske besøg hos andre, der havde fået lavet noget håndværkerarbejde, som man gerne selv ville have fikset.

Flere Nyheder