Her kan du bestille Microsoft Office 365 til virksomheder

27 november 2021 Silje Hansen
image

editorial

Microsoft Office har udviklet en række af programmer som flere virksomheder har berøringsflade i hverdagen. Her kender du sikkert programmerne som Microsoft Word, Excel, Exchange, Powerpoint, Note og Access. Der er en langt række af andre programmer som man arbejder med i de forskellige brancher og typer af virksomheder. 

Det kan være svært at vurdere, hvad du skal bruge af programmer, og det kan også hurtigt løbe op, hvis du vælger at købe licenser til alle programmerne. Her kan du i stedet vælge at sammensætte en pakke, hvor du har alle de nødvendige programmer du skal bruge. Ved at sammensætte de forskellige programmer i pakker, kan der være en større rabat at finde. Her kan du også betale månedligt frem for at betale et år forud. Det giver dig mulighed for at styre tilpasse virksomhedens behov og økonomi løbende.

image

Hvilken Microsoft Office pakke skal du vælge?

Der findes som udgangspunkt en standard pakke, når du vælger Microsoft Office 365. Hvis du derimod vælger at bestille dine Microsoft programmer gennem Dandomain.dk, så kan du vælge mellem forskellige sammensætninger af pakker. Her er der som udgangspunkt 3 forskellige muligheder, som du kan vælge blandt.

Pakke 1 indeholder blandt andet Teams, Exchange, Share Point og One Drive. Det kan være aktuelt for dig som bruger kommunikationsplatformen Teams, og samtidigt ønsker en professionel mail. 

Pakke 2 indeholder 12 forskellige Microsoft programmer. Udover de ovennævnte programmer er der Word, Powerpoint og Excel som er de mest populære arbejdsprogrammer.

Pakke 3 indeholder 14 forskellige programmer. Her får du blandt andet Intune og Azure med, som ikke følger med i pakke 2. Dermed har du den fulde pakke, så du kan arbejde i alle Microsoft programmerne. 

Find den Office pakke der matcher din virksomhed

Du kan med fordel besøge Dandomain.dk, hvor du kan finde den Microsoft Office 365 pakke som matcher til dine ønsker og behov i virksomheden.

Flere Nyheder