Her finder du en pålidelig håndværker til renoveringsopgaver

27 november 2019 Silje Hansen

editorial

Overvejer du at renovere dit køkken, badeværelse, stue eller måske bygge et bryggers eller carport, så er det vigtigt at finde den rette håndværker. Det lyder måske nemt, men det kan være en jungle at finde frem til en pålidelig og kvalitetsbevidst håndværker, der sætter en ære i sit arbejde. Det kan i hvert fald være svært som privat person at skelne mellem de mange forskellige håndværker der er at finde i de forskellige lokalområder. 

En god ide, er at undersøge markedet i god tid. Det giver dig mulighed for at læse op på de forskellige håndværker, og dermed kan du danne det bedst mulige indtryk. Herudover kan du forhøre dig rundt i dit netværk, for at høre om der er nogle der har haft gode erfaringer med lignende opgaver. Det giver dig både en indikation af, hvem der kan hjælpe og hvad deres arbejde har bestået af. 

Derfor skal du altid vælge en håndværker, der er medlem af Dansk Byg Garanti

Vi vil varmt anbefale dig, altid er vælge en håndværker, der er medlem af Byg Garanti. Dermed er du sikker på at de har den nyeste viden og bestræber på at levere den bedste kvalitet i deres arbejde. Byg Garanti er nemlig din sikkerhed, for det arbejde den enkelte håndværker udfører. Det betyder, at hvis ikke I kan blive enige om en opgave, der er sket en misforståelse eller hvis du oplever sjusk, mangler eller skader ved det udførte arbejde, er du dækket helt op til 100.000 kr. pr opgave. Det stiller dig dermed i en bedre situation, hvis du undervejs skulle opleve noget skidt i det udførte arbejde.

Hvis du er fra Nordjylland kan vi varmt anbefale dig at tage fat i den lokale tømrer i Frederikshavn, som tilbyder renovering i Frederikshavn og omegn. Her kan du forvente en pålidelig og kvalitetsbevidst tømrer, der sætter en ære i sit arbejde.

Flere Nyheder