Handl hjemmefra på Black Friday!

25 October 2020 Anders Lundtang Hansen

editorial

Kan du huske i gamle dage, hvor man talte om “køtilbud”, og man vitterligt kunne opleve mennesker lægge sig i kø dagen før, når en butik åbnede, for at sikre sig noget af det, der virkelig var nedsat?

Nu om dage ser man mest det, når der er lancering af noget ny elektronik, hvor man vil være sikker på at være en af de første, der får fingre i det, og man ikke stoler på, at man forudbestillingen over nettet garanterer en at få det til tiden.

Netop det med nettet har dog gjort, at handlen digitalt er eksploderet, efter man har fået hurtigere internet, gjort det mere udbredt, og de fleste butikker har en online-shop og mulighed for levering.

Vi behøver vel næsten ikke opridse de mange muligheder fra at kunne handle hjemme?

Konsekvensen er, at man næsten gør det til en indkøbsoplevelse at handle i det fysiske liv, hvor man kommer hjem med noget, man ikke havde regnet med at købe, og man måske ender med at gå forgæves nogle gange.

Black Friday bliver lettere ordnet hjemmefra

I nyere tid er det amerikanske koncept med Black Friday, hvor man virkelig sænker priserne en enkelt dag, så man kan starte juleindkøbene tidligt, også kommet til Danmark.

Her er der fordele at hente ved store besparelser, hvis man for eksempel leder efter Black Friday smykker, hvor man procentvis kan opleve et stort nedslag.

Men samtidig har man nok set videoer af borgerkrigslignende tilstande fra butikker, når de åbner, og mennesker nærmest overfalder hinanden og glemmer deres medmenneskelighed, når de skal sikre sig disse smykker og andre ting i god tid.

Alt dette kan du netop undgå, hvis du foretager din Black Friday-shopping hjemmefra og handler på nettet, hvor mange af de gode tilbud også er at finde.

Så slipper du for at komme ud i kulden og blive overfaldet af andre kunder.

More articles