Hængekøjer på stativ – find dem online

21 juli 2020 Astrid Pedersen
image

editorial

Går du og overvejer at købe en hængekøje til haven, men er du i tvivl om hvor du skal gøre af den? Det er ganske forståeligt – og derfor kan du overveje en hængekøje på stativ.

Hvorfor købe hængekøjer på stativ?

Der er mange gode grunde til at købe en hængekøje på stativ. Først og fremmest slipper du for at skulle fastgøre din hængekøje til et træ – med mulige skader på træstammen eller grenene til følge – eller med en kraftig krog i murværk. En hængekøje på stativ er også en oplagt mulighed for dig som simpelt hen ikke har større træer eller en mur som kan holde til montering af en hængekøje.

En hængekøje på stativ vil desuden kunne placeres lige hvor du ønsker det, og giver således en højere grad af fleksibilitet. Du kan vælge at placere din hængekøje på stativ i solen hvis du vil nyde lyset og varmen – og flytte den ind i skyggen når du træner til at køle ned. Begynder det at regne kan du fortsætte afslapningen inden døre, eller rykke din hængekøje på stativ ind under et halvtag eller op på din overdækkede terrasse hvorfra du kan nyde duften og lyden af den stille sommer regn.

Hvor kan jeg købe gode hængekøjer på stativ?

Hvis du leder efter hængekøjer og dertil hørende stativer kan du med fordel finde disse på hængekøje.dk. Hængekøje.dk er en online shop som fører alt i hængekøje, hængestole og hængekøjestole.

Hos hængekøje.dk finder du udelukkende produkter i høj kvalitet, håndlavet i enten Brasilien eller Mexico efter traditionelle metoder og teknikker. Du kan vælge og vrage mellem hængekøjer med eller uden stativ i mange forskellige størrelser og udformninger.

I den online shop på hængekøje.dk koster en hængekøje på stativ ikke spidsen af en jetjager. Du kan se alle hængekøjer på stativ på https://hængekøje.dk/shop/24-stativer-med-haengekoejer/ 

Flere Nyheder