Gulvsliberen i Tranbjerg skal ordne det meste samtidig

27 februar 2019 Anders Lundtang Hansen

editorial

Når du har at gøre med store gulvarealer i Tranbjerg, om det så er det samme lokale med et stort gulv i for eksempel en hal, eller hvis du som privat har mange lokaler i dit hjem, hvor der er meget trægulv, der skal slibes ned, så skal dette helst foregå samtidig.

Det behøver ikke nødvendigvis betyde, at man begynder at slibe alle gulve ned samtidig som gulvafslibningsfirma i Tranbjerg, om man så er et enmandsfirma eller har flere tilknyttet, men ganske enkelt, at firmaet sørger for at afsætte den nødvendige tid til at få foretaget gulvafslibningen i løbet af den stort set samme periode.

Ved en gulvafslibning ønsker man jo netop, at alle de afslebne gulvarealer kommer til at tage sig nogenlunde ens ud, uanset om alle gulvarealerne så er af samme type træ eller ej: Det vil kunne ses ligegyldigt, om gulvafslibningen har fundet sted nogenlunde samtidig eller ej.

Forestil dig, hvis en gulvafsliber sliber dit ene gulv ned og så venter flere måneder på at følge op med at slibe de andre gulve ned. Godt nok kan man måske skærme af med døre mellem lokalerne, men det vil stadig give et uensartet udtryk at kigge på.

Så kan man mene, at man selvfølgelig fik, hvad man betalte for, men man står stadig tilbage og ser et resultat, der tydeligvis ikke er foregået nogenlunde samtidig og derfor tydeligvis har forskellige i sig.

Den rette gulvafsliber ved, at man skal afsætte den nødvendige tid til at foretage den fuldendte gulvafslibning over de nogenlunde samme tidspunkter.

Det gør ikke noget, hvis der lige kommer en weekend eller et par helligdage i vejen for arbejdets udførsel, men hvis vi er ude i længere ferier eller sygdoms-perioder fra firmaets side, så skal man måske få et søsterfirma til at overtage opgave, så den bliver endegyldig færdig over stort set samme tidsrum.

Flere Nyheder