Gulvkanonen.dk

13 September 2017 Katrin Sørensen

editorial

Hos Gulvkanonen.dk kan du finde svar på alle dine spørgsmål omkring gulvslibning. Her kan du finde hjælp til at vælge den rette efterbehandling samt hjælp til afgørelsen om hvorvidt dit gulv har brug for en afslibning eller en høvling eller måske blot en polering. Du vil også kunne finde svar på ofte stillede spørgsmål som eksempelvis “støver det meget at få slebet gulve?”, “Jeg er lige flyttet ind – skal jeg male eller få en gulvafslibning først?” og selvfølgelig “hvad koster det at få en gulvafslibning?”. 

Der er ikke to trægulve, der er ens, og derfor kan det være vanskeligt, at opstille faste priser på gulvafslibning. Nogle gulve kræver mere arbejde end andre, mens faktorer som dørkarme og areal også spiller ind på prisen. Den nuværende stand på dit gulv har afgørende betydning for prisen, men valget af efterbehandligt spiller også ind. Samtidig betyder det også noget om du allerede er flyttet ind, så opgaven skal udføres over flere omgange. Nogle gulve er desuden vanskeligere at slibe end andre. Disse faktorer gør det umuligt at føre faste priser på gulvafslibning.

Hos Gulvkanonen.dk kan du alligevel finde nogle opstillede priseksempler, så du nogenlunde kan få en ide om, hvad det koster at få slebet sine gulve her. Du kan altid ringe til de kyndige håndværkere og få en snak om netop dine gulve og deres behov. Her kan i sammen skræddersy den bedste løsning til dig, hvorefter i sammen kan fastsætte en pris. Når prisen er fastsat er den endegyldig, og der vil ikke komme øvrige udgifter oven i hatten. Hvis du beslutter dig for at benytte dig af tilbuddet, kan arbejdet gå igang få dage efter beslutningen er taget – og du betaler først, når opgaven er udført. Vælger du at benytte dig af gulvkanonen.dk har du hele 3 års garanti på alt udført arbejde.  

More articles