Gulvafslibning i Jylland – giv dit trægulv nyt liv

18 April 2022 Astrid Pedersen
gulvafslibning i Jylland

editorial

Er dit trægulv gået hen og blevet mat og nusset i overfladen? Så kan det med sikkerhed blive flot igen med en grundig og effektiv gulvafslibning.

Hvordan udfører man en gulvafslibning?

En gulvafslibning er en forholdsvis simpel procedure som i al sin enkelthed består i at fjerne det øverste lag af gulvets overflade ved hjælp af sandpapir. Dette er fastgjort på en roterende sliberondel som udgør hovedsbestandelen i en maskine til afslibning af gulve.

En gulvafslibning er dog ikke helt nem at udføre for den utrænede gør det selv håndværker, idet det tunge maskineri kan være temmelig vanskeligt at håndtere. Det kræver både kræfter og håndelag at manøvrere gulvafslibning maskinen rundt om skarpe hjørner, ind i kringelkroge og helt ud langs panelerne, og dermed opnå et flot og ensartet resultat. Og den efterfølgende behandling af gulvets overflade med olie, lud, sæbe eller lak fordrer både tålmodighed og sans for detaljen.

gulvafslibning i Jylland

Hvem kan hjælpe med afslibning og efterbehandling af gulve?

I langt de fleste tilfælde vil det faktisk bedre kunne betale sig at lade en professionel gulvsliber forestå opgaven med afslibning af gulve i din bolig – i hvert fald hvis du gerne vil have at denne bliver løst til UG med kryds og slange.

En dygtig gulvmand vil have de stærkeste forudsætninger for at kunne skabe de ønskede resultat i form af skinnende trægulve som kan holde sig flotte i mange år. Og når du lader en gulvsliber forestå afslibning af gulve i boligen slipper du for selv at skulle løfte en finger i forbindelse med det krævende arbejde.

Hvor kan jeg få et tilbud på gulvafslibning i Jylland?

Uanset hvor i Jylland du er bosat er der ikke langt til din nærmeste gulvmand. Ham an du nemlig finde hos din lokale afdeling af det landsdækkende gulvfirma Gulvkanonen. Klik ind på Gulvkanonen.dk og læs mere.

More articles