Guide: Hvilken regnmåler skal du vælge?

17 September 2020 Sara Mortensen

editorial

Har du fået øjnene op for alle de fine regnmålere, der findes i dag? Med alle de forskellige regnmålere man kan købe i dag, kan det være svært at finde frem til, hvilken en man skal vælge. Læs med her og hent lidt inspiration til hvad du kan overveje, når du skal købe en regnmåler. 

En regnmåler er kort beskrevet bare en pind med et måleglas på toppen. Heldigvis kan man i dag få regnmålere, som er meget sødere og sjovere end bare en pind. En regnmåler kan give lidt ekstra kant til haven, men er også effektiv, når det kommer til pasning af haven. 

Hvis du sommetider er kommet til at overvande dine blomster, fordi du bare følger din faste vandingsplan med din faste vandmængde, så kan en regnmåler være noget for dig. En regnmåler kan give dig en ret præcis måling af nedbøren over en vis periode. Fremover kan du gå ud og tjekke måleglasset inden du giver dine blomster vand – så ved du om de skal have mindre eller mere end du plejer. 

Find en regnmåler, der passer til stilen i din have

Når du skal finde din nye regnmåler, så kan du eksempelvis overveje, hvad der ville passe ind i din have. Hvis din have har et vildt look med vilde buske og træer, så kan en regnmåler med fugle og indbygget blade måske være noget for dig? Hvis du hellere vil have en lidt sjov regnmåler, så kan man også få regnmålere med søde frøer på toppen iklædt regntøj og paraply. 

Hvis du bor på en gård eller bare elsker dyr, så kan du også vælge en regnmåler med en ko på toppen. Måske du finder din nye regnmåler lige her: https://gladegaver.dk/regnmaaler – her er i hvert fald et stort udvalg af regnmålere, som både er charmerende og sjove.  

Der findes så mange forskellige regnmålere i dag og mange kan derfor sagtens finde mindst én regnmåler, som de føler vil passe godt ind i deres stil i haven.

More articles