Gør din have børnevenlig på ingen tid

27 January 2020 Mette Nielsen

editorial

Drømmer du om at skabe en oase i din have, der er ideel til både store og små, hvor der er planter og blomster, men også mulighed for at lege og slå sig løs, så har du rig mulighed for at skabe præcis det univers, du gerne vil med lidt fantasi og god redskaber.

Der er stor forskel på, hvordan den perfekte have ser ud for folk. Der er dem, der kun vil have grøntsager og lige linjer, dem der elsker farverige blomster. Så er der dem, som sværger til et mere rodet look og dem, der gerne vil have en pæn have med plads til hele familien.

Hører du til den sidste del, kan du være sikker på, at børnene i din familie vil takke dig, hvis du gør haven så attraktiv som muligt med diverse redskaber til at lege med – en af dem kan jo være en havetrampolin.

Plads til alle vennerne

Hvis du gerne vil skabe en god base for dine børn at lege på, oplever mange, at en havetrampolin er guld værd. Den indbyder til timevis af leg enten alene eller med gode kammerater. Vælger du at købe en trampolin, kan det være en god idé at købe en i stor størrelse – fordi her er der plads til alle vennerne. På en stor havetrampolin er sikkerheden bedst, og der er stor mulighed for at lege med flere på en gang.

Det afhænger naturligvis af størrelsen på din have, hvor stor trampolinen skal være. Men skal du vælge blot ét sikkert hitudendørs dette år, går du ikke galt i byen med en stortrampolin til haven. Det er helt sikkert – den giver dine børn en unik mulighed for at være aktive udenfor, i mens du enten er med i legen og kan tage hånd om andre gøremål enten ude eller inde. 

More articles