Gør dig disse overvejelser til dit lysskilt

21 november 2019 Cecilie Mortensen

editorial

Hvis I som virksomhed har besluttet jer for at ville investere i lysskilte, så er der flere ting, som I kan have for øje. For det første, hvor skal det placeres, hvor stort skal det være, og hvilken type lysskilt ønsker I? Det er nemlig ikke helt uvæsentligt hvilken type man vælger. 

Noget af det som kan hjælpe ens valg på vej er, hvilken bygning skiltet skal på. Hvis du er ejer af en stor virksomhedsdomicil, så kan det være, at man kan udnytte, at I kan komme til at være synlige på lang afstand. Det kan omvendt også være nødvendigt, at man let kan spotte jer, hvis man skal finde hen til jer. Her kan det være en fordel med et stort lysskilt, så I let kan ses, selv når det er mørkt. Samtidig så kan det også være, at I skal investere i flere skilte, så I kan ses fra flere forskellige vinkler. Uanset hvad, så kan det ved større bygninger være ideelt med facadebogstaver eller lyskasser. Her kan man naturligvis ofte få skræddersyet skiltet i præcis de mål, som passer til ens virksomhed. 

Hvis du er indehaver af fysiske butikker, så er skilte mindst lige så vigtige at investere i. Her er udhængsskilte særligt populære, da de er elegante, passer til en butiksfacade, og så er de samtidig informative omkring jeres brand, og at det er her, I holder til. Udhængsskilte er en effektive måde at skabe blikfang, så kunder og potentielle kunder kan genkende jer. 

Generelt kan det være en fordel, hvis man vælger lysskilte, da de hjælper med at øge ens synlighed i al slags vejr – og så kan man også nemmere spottes på lang afstand. Det kan derfor være en god idé at undersøge de muligheder, der er for at få lavet et lysskilt. Du kan eksempelvis finde idéer her: https://nordiksign.dk/lysskilte/

Flere Nyheder