Gode stunder at bruge et fadølsanlæg til

26 May 2021 Anders Lundtang Hansen

editorial

Det kribler nok i dine fingre efter at få anskaffet dig et fadølsanlæg, for det er bare noget sjovere at vise frem og bruge, end det er at fylde en spand med isvand og lægge dåseøl i, som langsomt bliver lunkne og helt våde at tage op.

Men selvom det kunne være sjovt at have sådan et anlæg i ens hjemmekontor, så er det nok ikke noget, som din bedre halvdel vil gå med til, at du får købt til hjemmet.

Derfor er du nødt til at komme med nogle bedre argumenter til, hvorfor man bør anskaffe sig sådan et brugervenligt, økonomisk fordelagtigt og praktisk fadølsanlæg, som alle i hjemmet – og flere til – vil få gavn af.

Du kan nok ikke bruge argumentet, at der skal være plads til en velskænket fadøl efter fyraften hver dag, og det bliver nok for voldsomt at holde fester hver weekend, men der er flere andre anledninger, man kan gøre plads til, hvor sådan et fadølsanlæg vil passe ind.

Et fadølsanlæg til fest og farver

Danskere er jo glade for øl, og de fleste kan lide en velskænket fadøl, om du så har et begrænset udvalg eller et stort sortiment i din hjemmebar.

Men om du så har en fast bar, hvor det anlæg skal stå i, så er det måske mere gavnligt at tage det rundt i huset og omegnen alt efter, hvor der er en god anledning.

Det kan være en havefest om sommeren, hvor fadølsanlægget skal ud på terrassen, eller man skal holde et rundt fødselsdagsjubilæum indenfor, hvor man kan have sådan et anlæg til fadøl stående i et hjørne.

Man nok have en person til at skænke dem, så det både bliver gjort korrekt, men også så der er øl nok til alle.

Hvornår vil du bruge dit fadølsanlæg?

Der er mange muligheder! 

More articles