Glarmester på Sjælland

08 marts 2022 Marie Pedersen

editorial

Glarmesterarbejde til privat og erhverv

Har du brug for en glarmester i Hørsholm og omegn, så står Glarmester Henrik & Bent til rådighed, uanset om der er tale om små eller store opgaver. Firmaet udfører opgaver for både privatpersoner og virksomheder. Med mange års erfaring inden for branchen, er du sikret et samarbejde med yderst kompetente folk, der har øje for selv de mindste detaljer.

Når man arbejder med glas og metal, i form af f.eks. spejle eller ruder, er det vigtigt, at man ved, hvad man har med at gøre. Det kræver kendskab til de forskellige materialer, når de skal tilpasses og monteres. Det kan blive en dyr fornøjelse, hvis man selv roder sig ud i et projekt, som man ikke er 100 % sikker på, at man kan gennemføre. Derfor er det altid en god idé at kontakte en glarmester. 

Glarmester Birkerød & Hørsholm

Værd at vide om vinduer og døre

Står du og skal udskifte vinduer eller døre, er der flere ting, du bør vide om de forskellige valgmuligheder, du har. Vælger man f.eks. miljøvenlige vinduer og døre, opnår man markant bedre isolation, end hvis man blot vælger døre og vinduer af den ældre type. Undersøgelser viser, at ca. 10 % af Danmarks samlede energiforbrug er direkte forbundet med utætte samt dårligt isolerede vinduer og døre. Udover at man gør noget godt for miljøet, ved at vælge energirigtige vinduer og døre, så har det også en positiv effekt på indeklimaet. Et godt indeklima er vigtig for vores sundhed og for vores velbefindende.

Træ er et populært materiale til både vinduer og døre. Træ giver et meget unikt udtryk til et hus, men kræver en del mere vedligeholdelse end andre materialer. Kontakt din lokale glarmester og få en snak om, hvilken type materiale du bør gå efter, når du skal vælge hvilken type vinduer og døre, du vil have i dit hjem.

Flere Nyheder