GKService – professionel gulvafslibning i Svendborg til billige priser

06 September 2017 admin

editorial

Leder du efter et professionelt firma, som du kan hyre til gulvafslibning i Svendborg eller et andet sted på Fyn, så kan du med fordel kontakte GKService. Firmaet har mange års erfaring med at udføre opgaver som gulvafhøvling, gulvafslibning, polering og efterbehandling. Fordelene ved at lade et professionelt firma som GKService udføre opgaven er, at du kan være sikker på, at det bliver gjort effektivt og præcist og til billige priser.

Gulvafslibning kan foretages efter behov

Gulvafslibning kan udføres efter behov og kan variere fra bolig til bolig. Det kommer an på, om du f.eks. slider dine gulve meget i bestemte rum, hvor du særligt opholder dig. Det kan også være, at du har kæledyr som hund eller kat, der sætter ridser i gulvene med deres klør. Eller du har måske mindre børn, som kører med deres legetøj henover gulvet, og så bliver det slidt eller får ridser. Du kan også selv komme til at ridse gulvet, hvis du flytter rundt på nogle tunge møbler i dit hjem. Er du lige flyttet ind i en ny bolig, så kan det også være, at gulvene er slidte, har mørke mærker og trænger til en gulvafslibning.

Beskyt dine gulve med god efterbehandling

Det anbefales, at dine trægulve får en god efterbehandling efter gulvafslibningen. Dermed forlænges gulvenes holdbarhed, og de bliver også nemmere at holde rene. Gulve, som ingen efterbehandling får, vil hurtigt suge snavs til sig og blive grimme. Hvis du gerne vil bevare gulvenes helt naturlige træ-look, så kan du vælge at give dem sæbehandling, men det kræver noget at vedligeholde gulvene. Ludbehandling hæmmer, at træet bliver gulligt, og med ludbehandling får gulvene et lyst look, hvilket egner sig godt til den lyse, skandinaviske boligstil. Hvis du gerne vil have trægulve, som er nemme at rengøre og vedligeholde, så kan du f.eks. vælge olie- eller lakbehandling, som også er meget slidstærk. Du kan desuden vælge at få malet dine trægulve i f.eks. modehvid eller grå, eller du kan vælge en stærk farve, som giver masser af liv til rummet. Med GKService til at udføre gulvafslibning og efterbehandling får du 3 års garanti på alt arbejde, og opgaven kan opstartes inden for få dage.

More articles