Forny med maling af badeværelse

26 April 2019 Anne-Mette Hansen

editorial

Det er efterhånden blevet ret moderne og smart at male dine vægge i andre farver en hvid. Det gælder alle husets rum – også badeværelset. I nogle rum er det optimalt at male alle vægge i den samme farve, og i andre rum kan du skabe et fedt udtryk ved blot at male en væg i en spændende farve. 

Sådan bliver du klar til projekt “maling af badeværelse”

Har du besluttet dig for at friske badeværelset op? Der er mange ting at tænke på, før du giver dig i kast med det store malerprojekt eller før du får en professionel til at udføre opgaven. Du skal blandt andet overveje:

1. Hvilken farve? Du bør vælge en farve, som du ikke bliver træt af at se på. Du bruger mange timer på badeværelset, og det er et rum alle dine gæster besøger. Så du skal gå med noget, du vil være glad for at vise frem i mange år. Vælg en farve, der matcher dine elementer eller som står i kontrast til dem. 

2. Hvilken type maling? På badeværelset er det vigtigt at huske at bruge den rigtige type maling, som passer til vådrum. 

3. Skal der spartles først? Det er ikke sikkert, at du behøver spartle hele væggen, men ofte er der behov for at spartle små ujævnheder væk. 

4. Skal der filt på væggene? Det kan være nødvendigt at sætte filt på dine vægge, for at give dem en stærk og mere ensartet overflade. 

5. Hvad er dit budget? Overvej hvor mange penge, du vil bruge på projektet. Tænk også over, at hvis du selv står for projektet selv, kan der komme ekstra uforudsete udgifter. 

Hvem kan foretage maling af badeværelse?

Malerkanonen står klar til at foretage alle slags maleprojekter i badeværelser. De rådgiver og yder professionel vejledning omkring netop dit projekt. Besøg deres hjemmeside, eller kontakt dem i dag for at få et tilbud på maling af badeværelse. 

More articles